sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kuivamarmorointia jälleen...

Pikkasen ollut kiirettä tässä viime aikoina etten ole tännekkään ehtinyt mitään julkaseen, en tiedä mihinkä ne päivät oikein katoo! No, lakkailla olen kuitenkin ehtinyt ja tällä kertaa kuivamarmorointi testailut jatkuu..


Kuvauslaatu ei taaskaan ole parasta mahdollista, mutta kynsistä tykkäsin! Miten joskus onnistuu näinkin helposti ja nopeesti ja sit välillä tumpeloi parikin tuntia ja siltikään ei oo lopputulokseen tyytyväinen! Näissä kynsissä on inspiraation lähteenä Instagramissa seuraamani Sveta Sandersin kynnet. Aivan huikee kynsitaiteilija ja nää ei kyllä vedä vertoja hänen kynsilleen.


Mutta ihanat näistä tuli! Eilisen illan näitä tuijotellut! Luonnossa nää näyttää siltä ihan niinkuin niissä olis tarrat :) 

Eli siis ensin levitin Essien hard to get lakkaa hieman enemmän kuin normaalisti lakkaisin yhden kerroksen ja jätin keskelle kynttä pienen lakkaamattoman kohdan. Sen jälkeen laitoin siihen lakkaamattomaan kohtaan mustaa Opin black to onyx lakkaa ja päälle vielä pisaran China glazen white on white lakkaa. Sitten cocktail tikulla ensin keskustasta ulospäin viivoja ja sitten takaisin päin ja sitten kieputus vielä keskellä. Vähän hankala selittää, itse katselin videon tältä Sveta Sandersilta ja senkin useampaan kertaan. 
Ainoa hankaluushan kuivamarmoroinnissa on saada juuri sopivasti lakkaa kynnelle, ei liikaa eikä myöskään liian vähän. Hieman muutamassa kohdassa kuultaa läpi eli lakkaa on liian vähän tai sitten tikulla painoin liikaa. 
Mutta sitten kun saa onnistuun lakan määrän kynnellä oikeaksi, niin todella nopea lakkaus tehdä. Muutaman kerran itekkin sain pyyhkästä kynnen puhtaaksi ennenkö löytyi oikea määrä, mutta muuten mukava lakkaus tyyli! Ei muutakuin uusia kuvioita suunnitteleen :)


7 kommenttia:

  1. Kiitoksia Enail ja Katarooma <3 <3 näistä tuli kyllä yllättävänkin kivat!!

    VastaaPoista
  2. Mä seuraan myös Instagramissa sveta sandersia ja näin tämän hänen tutoriaalinsa ja ajattelin että ei herranjumala :D siis sveta saa kaiken näyttämään niin helpolta ja hyvältä, mutta ei - en uskaltais kokeilla edes. Onneksi sä sentään uskalsit, koska lopputuloshan on aivan mahtava!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Daniela <3 juu Sveta Sandersin kynsi jutut on kyllä tosi huikeita, ei voi kuin ihailla ja tuijottaa!! Ja se saa kaiken näyttään niin helpolta..ja sit kun ite koittaa..juu, se ei ollutkaan niin :D

    VastaaPoista
  4. Laita linkkiä siihen instagrammi-sivuun =)

    VastaaPoista
  5. Se löytyy instasta Sveta_sanders nimellä. Todennäkösesti ehdottaa sitä sulle heti kun alat kirjottaan nimeä :) sillä on melkosesti seuraajia :)

    VastaaPoista