torstai 29. lokakuuta 2015

Vielä yhdet halloween kynnet..

Päätin vielä julkasta yhdet halloween kynnet.. palasin perinteiseen vesimarmorointiin. Vietettiin kaveriporukalla jo viime viikonloppuna halloween juhlat ja tein nämä sinne. Asuun nää ei kyllä varsinaisesti sopinut, mutta kuvio onnistu aika kivasti :)


Lakkoina käytin Essien "fear & desire" ja "licorice" Joskus harmittelin tota Essien mustaa ettei se oikein toimi marmoroinnissa. Joo, mut sehän tarvii kaveriksi tietty toisen Essien lakan, niin kappas vaan; hyvin toimii!!
Yleensä otan marmorointi kuvion kynnelle jotakuinkin keskeltä, mutta näissä kynsissä kuvio on päinvastoin yritetty ottaa mahdollisimman reunasta.
Sen lisäksi että nää lakat liukeni hyvin veteen, ne ei kuivunu liian nopeasti, että kuvioo ehti rauhassa suunnitella ja kehitellä.



Pakko laittaa vielä eilis illan kuivamarmorointi kynsikuva tänne loppuun! Mä oon niiiiiin koukuttunut tohon tekniikkaan. Näissäkään ei varsinaisesti ole mitään suunniteltua kuvioo, oikeestaan testailin miltä tää väriyhdistelmä näyttää yhdessä! Ja ihan kivaltahan se näytti :)




4 kommenttia: