sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Harjoittelua vinyyleiden kanssa...

Ilmeisesti ollut runsaasti ylimäärästä aikaa tänä viikonloppuna tai koko viikolla, kun olen ehtinyt useammatkin kynnet tehdä..viimesimpänä harjoittelin tänään vinyylitarrojen kanssa. Kun marmoroinnissa pohja lakkauksen jälkeen voi melkein heti upottaa sormensa vesikippoon, niin näitten tarrojen kanssa menee hieman kauemmin, vaikka laittaakin pikakuivattajan väliin.


Kohtuullisesti mielestäni onnistuin, mutta tämä kuviointi on kyllä melko simppeli. Pohja lakkana toimi Pretty polishin vaalea lakka, musta lakka oli siis  Essien licorice ja glitteri lakka oli Nicole by opin follow me on glitter. Joo onhan näitäkin ihan kiva tehdä, kun vaan malttaa odotella sen pohjalakan kuivumista :D

No, sitten lauantaina tuli sitten marmoroitua..taas.. :D Ja kun oli niin kesäinen päivä, vielä näin syyskuussa, marmorointi väritkin olivat melko kesäiset.. vähän sellaiset karkkikynnet..:)

Kuvio onnistui hyvin ja nää on aikas ihanat, vaikka olis sitten kuinka kesäiset tähän vuodenaikaan <3
Marmorointi lakkoina oli Opia, Essietä , China glazea ja Sally hansenia. Siis ihan perus marmorointiin sopivia lakkoja :)

Vielä testailin mustalla ja pinkillä marmorointia, mutta ne eivät kauaa lopulta kynsillä olleet, voi tietysti olla, että kun siivoilin eilen ja luttailin vesien kanssa, niin se hieman kulutti kynsien kärkiä, joten päädyin vaihtamaan lakat...väreissä ja kuvioissa ei sikäli ollut mitään vikaa. 
Ja kun sää näyttää vielä suosivan, taidanpa pinkasta vielä lenkkipolulle, ennen pimeän tuloa :)
Toivotaan että sää jatkuu vielä pitkään lämpimänä!!


2 kommenttia: