torstai 3. syyskuuta 2015

Kuivamarmoroinnin opettelua...

Huomaan että taasen vähän myöhäseen jää tää kirjottelu..mutta tällä kertaa uusi aluevaltaus..nimittäin kuiva marmorointi! Juu, testasin sitä tässä kyllä joskus aiemminkin, mutta ei oikein onnistunut. No, ostin tässä ihan täydellä hinnalla Essien licorice lakan (hieman kyllä kirpas..), kun mustat marmorointiin sopivat lakkani olivat aivan loppu ja en jaksanut odotella mitään nettitilausta. Ja sitten kun kaiken lisäksi toi musta Essie EI edes toivotulla tavalla liuennut veteen!! Siis ostin siis ylihintasen lakan ja ei toimi..argh.. siitä tuskastuneena et täytyyhän sen johonkin lakkailuun toimia..ja niinhän se toimikin, nimittäin kuivamarmorointiin :) Lakassahan on todella kaunis kiilto ja peittävyys yhdellä vedolla, puhumattakaan ihanasta leveästä sudista!!

Sen lisäksi se pysyi riittävän kauan ns juoksevana, että sen päälle pystyi lisäämään toista lakkaa. Kuvio olikin sitten hieman hankalampi tehdä ja päädyinkin sitten siihen että ei haittaa vaikka kaikilla kynsillä eri kuvio, värit kuitenkin olivat kivat.! Aika paljon reeniä vaatii tämäkin lakkaus tyyli, mutta luulen että tulee testattua vielä monta kertaa :)

6 kommenttia:

  1. Siis wau! Oot näköjään joka sortin marmoroinnin mestari...

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Katarooma <3 tää marmorointi harjottelu on kyllä aika alussa, aika monta kertaa pyyhin lakat pois, ennenkö tuli edes jonkinlainen lopputulos :D :D

    VastaaPoista
  3. Vau! Tosi onnistunut kuivamarmorointi :)

    VastaaPoista
  4. Kiitti Enail <3 toi kuivamarmorointi olikin lopulta niin kivaa tehdä, että täytyy pikapuoliin testata uudelleen :D

    VastaaPoista