keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kohti kesää..Color clubin vihreällä..

Tulevana viikonloppuna suuntaan kohti Lempäälän Ideaparkkia ja siellä olis tarkotus juosta puolimaraton..siispä sopivia "juoksukynsiä" pohtimaan..vielä en tiedä minkä värisen juoksupaidan sieltä saan, mutta viime vuotisia kuvia tutkiessani luulen että se vois olla kirkas vihreä..ja ei kun taas kerran marmoroimaan..(koska leimaaminen ei suju niin nopsasti kuin marmorointi..ainakaan vielä)






Lakkoina siis Color clubin "feelin groovy" ja Opin luottolakka "who are you calling bossy". Yllätyksenä tuli kuinka huonosti color clubin lakka toimi marmoroinnissa..lakka on mulle aikas uus tuttavuus, ainoastaan yksi muu lakka kyseiseltä merkiltä. Eli siis aika tuskasta oli tällä kertaa. Vettä vaihdoin muutamankin kerran, otin lämpimämpää ja sitten viileämpää, yritin tiputella nopeammin..ja aina yhtä huonosti liukeni..argh..sitten alko kellokin läheneen puolta yötä.. lopulta sain aikaseksi ihan kivankin lopputuloksen. Nyt en yrittänytkään tavoitella samanlaista kuvioo kaikkiin kynsiin, koska lakka levis joka kerralla täysin erilailla..Mutta väri on ihanan kirkas ja sopi mustan kanssa hyvin. Vielä kun sais kynsinauhat oikeen nätiksi, vaikka kuinka öljyän ja rasvaan, niin silti tuntuu kuivuvan..Mutta tässä vihreässä värissä on jo lupaus kesästä!!



2 kommenttia:

  1. Tylsää taas kommentoida näin, mutta UPEAT!

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) mä oon niin jumittunut tähän marmorointiin, ei ne aina tosiaan oo kivat, mut näistä tykkäsin itekkin, on päivän valossa tosi kirkkaat :)

    VastaaPoista