sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kun mikään lakkaus ei onnistu..


Niin, siinähän se on taas marmoroinnilla tehdyt kynnet..juu... Oli kyllä ensin kynnellä Cesarsshopista tilatut blue sea stamp - sarjan siirtokuvat.  Aika kiva kuvakin, sellanen mustavalkonen teksti siinä...ei vaan niin kivasti asettunut kynnelle, tai joo näytti ihan kivalta, mutta kun otti kuvan, niin näky kuinka se oli osittain mennyt vinoon!! Ärsyttävää ! No, aattelin et olkoon nyt muutaman päivän kynnellä..paitsi kun sitten rupesin testaileen lakkoja marmorointiin, niin päädyin poistaan ne kuitenkin. Vielä mulla on tuolla yksi siirtokuva arkki, että pääsen harjoitteleen. Ehkä se sit kun vähän reenaa...anyway, tässä siis taas marmorointi kynnet, jotka ei kyllä onnistunut nekään kuinka oli tarkotus.. lakkoina tässä marmoroinnissa oli taaskin musta Opi ja uutena China Glazen "home sweet house music " electric night- sarjasta. Oon kattellut instassa montakin marmorointi videota jossa kyseistä lakkaa on käytetty ja hyvin näyttää liukenevan..niin paitsi mun marmoroinnissa!! En tiiä olisko tarvinut kaverina olla saman sarjan lakka vai mikä oli taas vialla..ehkä joskus vaan tarvis siirtää lakkailut seuraavaan päivään..toi lakkahan on siis todella neon värinen mikä ei tietty näy kuvassa ja pihallakin alko vielä sataan kun piti kuvata...

No, ainahan ei voi mennä kaikki ihan putkeen. Mietin että julkasenko ollenkaan tätä lakkausta, kun vielä saatuani marmoroinnin valmiiksi, tökkäsin sormeni johonkin ja jouduin paikkaileen osuma kohtaa siveltimellä..Lakka on kyllä kirkkaudessaan tosi kesäinen, ehkäpä yritän leimailua tämän lakan kanssa jossain vaiheessa :)

4 kommenttia:

  1. Kiitti, Katarooma :) jonkinmoinen tulos lopulta, vaikka kaikki tuntu menevän pieleen :D

    VastaaPoista
  2. Eikä, miten ihania nää sun neon-marmoroinnit onkaan... <3 Sekä nämä oranssit, joissa on hieno kuvio, ja tykkään myös kovasti noista toisen postauksen vihreistä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos E-S :) juu, itekkin tykkään et saa olla väriä ja noi vihreet oli kyllä tosi kirkkaat !!

    VastaaPoista