perjantai 1. toukokuuta 2015

Marmorointia mm-jääkiekko hengessä..

Se on sitten vaput vietetty ja herkut syöty ja hmm.. juotu..ja mm-jääkiekot alkaneet..yritin kuumeisesti keksiä jonkinlaiset hauskat Suomi kynnet, mutta jälleen kerran sorruin marmorointiin..jep..aika mielikuvituksetonta, mutta näillä mennään nyt ainakin ennenkö keksin jotain muuta..

Kamerankin kanssa sain taistella, ei halunnut tarkentaa oikein..voipi olla että olis voinut siirtää kynsien lakkailut seuraavaan päivään, ehkä vähemmän väsyneenä homma olis toiminut paremmin. No, marmorointia tein ja lakkoina oli Opin "dining al frisco" ja Gina Tricotin "candy mint"
Molemmat liukenivat hyvin veteen. Kuviona en tällä kertaa tehnyt kukkakuvioo vaan jonkinlaisen kieputus spiraalin. Niin ja muutamaan kynteen lisäsin "timantin", jotka itseasiassa olivat "tipahtaneet" tyttäreni geelikynsistä. 


Siniset lakat eivät varsinaisesti ole omia suosikkejani, poikeuksena tietty turkoosit lakat, joten siihen nähden olin ihan tyytyväinen lopputulokseen. Ja vielä lopuksi on pakko laittaa vielä kuva vapun herkku kinuskijuustokakusta, jonka reseptin löysin suklaapossu blogista. Voin suositella, tuli aivan älyttömän hyvää!!

2 kommenttia:

  1. Makeat marmoroinnit taas! Sun pitäis kokeilla sitä kuivamarmorointiaki...

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) joo, mä katselinkin jotain videoo tosta kuivamarmoroinnista..ehkä sitä vois testata :D

    VastaaPoista