maanantai 14. maaliskuuta 2016

Keväisempiä värejä...

Lauantaina kun oli jo niiiin ihanan keväistä, oli aika siirtyä kynsissäkin keväisempään linjaan. Ja marmoroinnilla tietenkin..kuinkas muuten :) Ensin tein vihreät raidalliset kynnet, joissa käytin Essencen valkoista "wild white ways" ja mustaa "black is back" ja  LCN:n jotain vaalean vihreää lakkaa josta ei oikein nimi selviä.... ja lopuksi vielä muutama glitteri raita valmiin marmoroinnin päälle Essencen "on air" lakalla, joka alkaakin olla jo aika paksua, eikä kyllä enään sovellu pelkkään lakkaukseen, mut käy vielä koristeluun.

Näistä tuli kyllä ihan mieleiset. Vihreä ei kuulu ihan lempiväreihin, mut kyllä nää ihan keväiset on ainakin mun mielestä ja kuviokin ja väri on aika lailla sama kaikissa kynsissä.
, Joo, no sit sunnuntaina tuli mieleen et jospa teen toisen käden kynnet samalla tyylillä, eli raidotusta
mutta vaihdan vaan värit vaaleanpunaiseen.
No, ensin ei mikään väri yhdistelmä tuntunut oikein toimivan, ei siis edes liuennut kunnolla veteen. Lopulta sit jollain lailla toimiva combo oli Essencen edellä mainitut musta ja valkonen ja sit pinkiksi valikoitui lopulta viime kesän Nykin reissulta ostettu lakka, josta ikävä kyllä on lähes kaikki tekstit lähtenyt pullosta, mut pop sen nimi tais olla :)


No, jossei vihreä oo niinkään lempiväri, niin pinkki kyllä on enimmässä määrin! Näistä tuli kyllä kivat, mutta se että näistä kynsistä on tullut huimat lähes 600 tykkäystä instagramissa!!! Siis what!! 600!! okei, tykkään kyl itekkin näistä, mut ei nää mitenkään täydelliset ole, kynsinauhatkin olis voinut olla vielä siistimmät, vaikka aika paljon niitä öljyänkin :) ja joo toi 600 tykkäystä on iso määrä ainakin mulle, kun yleensä tykkäykset jää alle sataan :) ilmeisesti joku jakanut kuvan jonnekkin, mut silti, oon ihan fiiliksissä !! Voi sitä ihminen olla pienistä asioista ilonen :D ;D
Mukavaa kevättä kaikille <3 <3




2 kommenttia:

  1. Nää on vaan niin upeita, etten voi ku ihastella! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanista kehuista!!! <3 <3 Näissä oli kyllä omastakin mielestä ihanat värit ja kuviotkin onnistu! :)

    VastaaPoista