maanantai 27. heinäkuuta 2015

Keltaista ja punaista..

Viime aikoina ollut sen verran  kiireistä että blogin päivityskin jäänyt odottaan sopivaa hetkeä. Siispä nyt korjataan asia..eli marmorointia taasen kerran :D Tosin muutama lakkaus tässä välissä ollut kyllä muutakin kuin marmorointia..



Eli siis ihan perus marmorointi ja pitkästä aikaa kaikkiin kynsiin. Lakkoina jo tutuksi käyneet Sally hansenin pink punk ja mellow yellow ja tietenkin luotto Gina tricot valkoinen. Nää on todella loistavia yhdessä, tosin hieman näytti ilmakuplia muodostuvan veden pintaan ja sitä kautta siis kynteenkin. Seuraavaksi olis kiva testata marmorointia glitteri lakkauksen päälle käyttäen kirkasta lakkaa marmoroinnissa. Samaan tapaan kuin blogissa Dreaming About Nails Emilia on tehnyt. Aivan mielettömän upea marmorointi!! Tollasta on aivan pakko testata!!

Viikonlopun kaverin nelikymppiset tuntuu vielä hieman väsyttävän ja ajatus ei oikein juokse..nyt jäi teksti vähän lyhkäseksi ja vähän tylsäksikin, mutta jos seuraavaksi saan aikaseksi tehtyä tollasen niin sanotun glitteri marmoroinnin ja vielä onnistuneen sellasen, niin sillon sitten lisää tekstiä :D



6 kommenttia:

  1. Todella upea vesimarmorointi! Värit ja kuviot on ihanat! :)

    VastaaPoista
  2. Ooh miten ihanat! Oikein karkkimainen lopputulos :) ♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos Nena Sofia <3 jossain videossa joskus näin nämä värit ja juuri näillä lakoilla toteutettuna ja kun sain lakat hommattua, oli pakko testata :)

    VastaaPoista
  4. Kiitti Katarooma <3 itekkin tykännyt tuijotella näitä jo useamman päivän :D

    VastaaPoista