torstai 16. heinäkuuta 2015

Cafe latte..

Tilasin tässä äskettäin Pretty polishedin lakan Take it from the taupe...tai jos se oli lakan nimi..(muuta tekstiä en löytänyt ) no, joka tapauksessa lakka oli ihanan beige..siis ei todellakaan mikään kirkkaan värinen lakka joita lähes kaikki omistamani lakat on :) Suunnittelin tekeväni jotain kuviointeja vinyylien kanssa. Niinpä niin..ei onnistunut tällä kertaa..no, sitten testaileen vähän pilkkuja kynsille..ihan kiva, mutta varsinkin kuvassa värit näkyy melko haaleana..



China glaze lakan sävynä on Petal to the metal..aah..ihanan sävy. Ihan kivasti nää sopi yhteen, mut vähän ehkä pliisu tää kuitenkin oli.
No, sittenhän taas päädyin marmoroimaan kun halusin vielä testailla tota beigeä lakkaa, koska se vaan on niin kivan värinen vaikka tavallaan on siis väritönkin...olipa oudosti sanottu :D



Ja ruskean Essien kanssahan se sopi enemmän kuin hyvin! Eli näistä tuli tälläset cafe latte kynnet..kuviointikin jäljittelee vähän kuvioita latte mukin pinnassa :D Näitä oon sitten aina välillä työn lomassa ihastellut :) :) 
Lopuks on pakko vielä laittaa kuva viime viikon muutaman päivän kynsillä olleesta lakkauksesta..marmoroin turkoosilla essiellä ja sit Golden rosen keltasella. Kyseisen keltasen lakan toi tyttäreni Bulgarian reissulta ja vaikka en niin kovasti halpis lakoista perusta, niin ainakin just tämä lakka oli kyllä oikea löytö !! (joskus itekkin muutaman lakan sarjalta oon ostanut) Marmoroinnissa täys kymppi ja lakkauksessa levittyy kynnelle leveän sutinsa ansiosta todella hyvin ja on vielä kivan värinenkin!! Loppu tulos jäi ehkä vähän liian vaaleaksi, mutta kyllä näitä muutaman päivän katseli :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti