sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Terveiset New Yorkista...

Kesäkuun alku on mennyt yhdessä hujauksessa. Palasin muutama päivä sitten kesäloma reissulta New yorkista ja olo on aikaeron jäljiltä ollut vähän väsynyt, enkä ole ehtinyt päivittelemään tännekkään mitään..
Niin, sitten reissuun..olin matkalla lähes täysi-ikäisen tyttäreni kanssa. Hauskaa oli, mutta yllättävää oli että olin ajatellut että olen varmaan aivan haltioissani et jee ollaan nykissä..mutta sitten kun siellä todellisuudessa olikin, ei aivan siltä sitten tuntunutkaan! Joo, kaupunki oli kiva, jos tykkää todellisesta ihmisvilinästä ja suurkaupunki meiningistä ja siis joo tykkään kyllä, mutta johtuiko sitten television antamasta kuvasta, niin jotenkaan siellä ei sitten ihan siltä näyttänytkään.
No, jokatapauksessa reissu oli mukava ja vaikka en ainakaan heti sinne uudestaan hinkuisikaan, (ehkä joku muu kaupunki.. niin ostoksia kuitenkin tuli tehtyä, huolimatta suhteellisen kalliista hinta tasosta. Yllättävää kuitenkin oli että kun tarkoituksena oli tuoda kynsilakkoja runsaalla kädellä, niin ostos määrä typistyi noin 10 pulloon..enpä sitten lähtenyt raahaamaan esim. Opia, jonka hinta ainakin muutamassa apteekissa oli 9,5 $ eli ei mitenkään super halpaa vaikka euroihinkin kääntäis..


Sally hansenit oli halpoja, noin 3 $ ja samoin noi muutkin lakat. Pinkki Pop lakka oli jotain kympin luokkaa, mutta se oli niin ihanan kirkas, että se oli ihan pakko napata mukaan :) lakkana aivan tuntematon, mutta hyvin peitti jo yhdellä kerroksella kun testasin varpaankynsiin.

No, Victoria`s secretin jättimyymälähän oli tietty ihan pakollinen käynti paikka, varsinkin kun reissaa nuoren naisen kanssa...sitten kun sinne sattui vielä vuoden odotetuin ale, niin kyllähän sitä itellekkin sitten tarttui vähän tuoksuja mukaan. Jos tossa valitin että aika kallista nykissä on, niin sitten kun löytää ale paikat, niin sitten on kyllä edullista..viisi pulloa näitä tuoksu ihanuuksia oli 20 $. Ja aika moinen kuhina siellä kyllä sitten olikin... Viking linella taitaa näitten hinnat olla jotain 12-13 euron luokkaa kappale.

Sitten oma lukunsa oli tietty merkkilaukut, joka oli se ensisijainen ostoskohde..Century21 on outlet kauppaketju, jossa merkkituotteet vaihtuvat päivittäin..matkamme aikana "osuimme" kauppaan kolmesti :D
Ja sieltä sitten löysin DKNY :n laukun, jonka lähtöhinta oli n.300$ hintaan 90$..mielestäni aika hyvä ale..toki mukaan tarttui muutamia t-paitoja yms. Että näinkun tuumaileen, niin olihan se oikeestaan aikas hyvä reissu .D Lähes tyhjillä matkalaukuilla lähettiin,..täytettyä saatiin aika hyvin, mutta kilorajoissa kuitenkin :)

Niin ja lopuks vielä yksi kynsikuva, kun ehtisin testaan Sally hanseneita marmoroinneissa, en vain ehtinyt heti ottaan kuvia ja tietty eilisten siskon nelikymppisten jäljiltä, jo yhdestä kynnestä ehti lakkausta irrota.


Se mitään kynsiin liittyen haeskelin reissussa oli vinyylit..juu en löytänyt..voihan olla että en vain osannut hakea, mutta ainakaan apteekeissa missä oli paljon kosmetiikkaa ja lakkoja, en nähnyt. Enkä myöskään Macy`sillä, joka oli aivan hotellimme nurkalla sijaitseva iso tavaratalo. Mutta onneksi huomasin Dreaming About Nails blogista että Mi nails oli niitä alkanut myymään, joten sinne sitten tilausta vetämään. Jospa jo tulevalla viikolla pääsen niitä testaamaan.


2 kommenttia:

  1. Essien turkoosi näyttää herkulliselta! Mikäs sävy se onkaan?

    Itsekin lähtisin mieluusti joskus NYC:iin, ja toisaalta kelpaisi tuoksutella myös VS:n tuoksujakin mutta se onnistunee myös lähempänäkin..:)

    Kivat kynnet!

    VastaaPoista
  2. Kiitti :)Toi Essien sävy on in the cab-ana..en tiiä onko mistään uudesta kokoelmasta, nappasin vaan mukaani kun näytti kivalta :) Juu noita tuoksujahan löytyy ainakin Viking lineltä ja aika pian avataan vissiin Helsinki-Vantaallekkin joku kauppa. Munkaan ei pitänyt ensin sieltä mitään ostaa, mutta sorruin siellä ale kuhinassa sitten noihin tuoksuihin :D

    VastaaPoista