perjantai 19. kesäkuuta 2015

Essien turkoosi kahdella eri marmoroinnilla

Kun ei ollut kummempia juhannus suunnitelmia, ehtisin läträileen kynsilakkojeni kanssa useampaan otteeseen..tosin lopputulos ei aina oikein miellyttänyt omaa silmää. No,tässä on ensi viikko vielä lomaa että ehtii vaikka minkälaiset lakkaukset tekeen :)
Tässä ekassa lakkauksessa käytin Mi nailsin kynsivinyyli tarroja, jotka oli ihan hyviä, mutta en saanut jotenkaan tarpeeksi siistiä lakkauksesta. Ehkä pinkki lakka oli jotenkin liian paksua tai laitoin liian paksulti. Ja sit vielä sekin että Seche viten pikakuivattaja on ihan loppu ja vaikeeta levitettävää, et sekin saattoi vaikuttaa lopputulokseen. Lakkoina Essien "in the cob-ana" ja Pop merkkinen pinkki lakka, josta en varmuudella löytänyt mitään nimeä.
Seuraavaksi testasin taas marmorointia ja siinä lakkoina sama Essie ja Gina tricotin valkonen lakka. Tää kokeilu onnistu jo huomattavasti paremmin. 
Vähän ehkä vaalea yhdistelmästä tuli, mutta välillä vähän rauhallisimmilla väreillä..


Sitten viimeisenä vielä Essien kaveriksi Ginan valkoinen ja New york colorin sävy preppy pink. Nyt tietty vähän harmittaa ettei tullut sieltä nykin reissulta napattua kuin yksi lakka kyseisen sarjan lakkaa, toimi meinaan kuin unelma tossa marmoroinnissa..

Oli vielä pakko laittaa kuva kuinka super hyvin nää lakat toimi yhdessä. Melkosen täydelliset rinkulat :D :D ainoa että koska se mun seche vite on finaalissa, niin jouduin kauppareissulla nappaan hätävaraksi Mavalanin pikakuivattajan, joka on ihan ok, mutta tuntu että jotenkin en saanut sellasta kiiltoa aikaseksi kun sechellä ja tuntu että lakan pintaankin jäi jotain pisteitä...täytyy kyllä pian tilata uusi pullo....Hauskaa jussia :)

4 kommenttia: