sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Marmorointia Essencen lakoilla...

....Nimittäin kuivamarmorointia..Eli siis nyt jätetään vesi pois marmorointi touhuista ja piirrellään kuviot suoraan kynnelle. Tällä kertaa kaikki lakat sattui olemaan Essencen lakkoja. Ei niin paljon haittaa kun välillä joutuu pyyhkäseen lakat kynsiltä, kun kuvio ei ole mieleinen, kun lakat ei oo kalleimmasta päästä :)

Eli tässä pohja lakkana on Essencen joulukalenterista tullut hyvin vaalea vaaleanpunainen "my wish list", joka toimii myös hyvin vesimarmoroinnissakin. Pohja lakkaa levitetään vähän reilummin kuin normaalisti lakkais ensimmäistä kerrosta ja ennenkö lakka ehtii kuivua, tiputetaan kynnelle muutamia muun värisiä lakka tippoja. Tässä laitoin ensin mustia tippoja riviin ja sitten niiden päälle kullanväristä lakkaa ja  näissä käytin siis Essencen mustaa "turn on the black" ja  kullanväristä"on air!"
Ja sit vaan nopsasti "piirteleen"! Tässäkin työkaluna toimii hyvin Picture polishin marmorointi väline.
Jonka voi siis ostaa ainakin CesarsShopista.


Joo, ihan kivannäköset näistä tuli, pohjaväri olis voinut olla astetta tummempi vaaleanpunainen, mutta toisaalta kuviointi näkyy paremmin näin vaaleassa. Ja aina on parantamisen varaa tossa kuvion tekemisessä..toisaalta nämä lakat eivät kuivuneet liian nopeasti, että ehti kuvion rauhassa muodostaa. Eli siis mitkään nopeasti kuivuvat lakat ei tähän tarkotukseen käy.
Tällästä siis tällä kertaa :)


6 kommenttia: