maanantai 23. marraskuuta 2015

Viime viikonlopun pikkujoulu kynnet..

Ajatus oli että jotain glitteriä ja överisti kynsille..pikkujouluihin. Mutta kuinka ollakkaan ei tullut mitään ideaa, lukuisista instagram kuva selailuista huolimatta. Ja kun vaatteisiin sopivasti halusin jotain mustaa, niin marmorointiinhan sitä sit päädyin :)





Kuvan laatu ei taaskaan ole paras mahdollinen, välillä kun täytyy ottaa kuvat sisällä ja valo nyt on mitä on tähän aikaan vuodesta! Lakkoina perus settiä China glaze "white on white" ja Opi "black onyx" sekä joku hopeinen lakka, jonka laitoin aivan viimeiseksi, yrittäen saada harmaata kiiltoa..no ei sitä näissä kuvissa kyllä kovin hyvin näe. 
Toisessa kädessä jätin sen kokonaan pois marmoroinnista ja lakkasin sillä pelkästään kaksi kynttä.
Lopuksi vielä vähän glitteriä sinne tänne :) 
Hyvin ne sopi mustaan kimalle hameeseen!

Sitten edellis viikolla poikkesin Gina tricottiin ja lakkahan sieltä tarttu tietenkin mukaan. Ja kun tää lakka oli ihan kahvin värinen tai maitokahvin (ja nimikin kivasti Macciato ) niin oli ihan pakko testata ns. maitokahvi kuviota.


Yleensä en kauheesti tykkää ruskeista sävyistä, mutta tää oli kyllä aika kivan värinen ja aivan loistava marmoroinnissa. Tulee käytettyä varmasti toisenkin kerran :) Kuvio ei ihan oo täydellinen mutta silti aina tuli cafe latte mieleen kun katseli kynsiään :D



4 kommenttia:

  1. Mää en tajua miten sää osaat aina vaan tehä nii upeita marmorointeja!?!? Nääki niin upeita! <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Katarooma!! <3 pitäis varmaan harjotella jotain muutakin tekniikkaa, mut sit kun alotan jonkun muun ja menee mönkään, sit taas marmoroin :D :D

    VastaaPoista