tiistai 11. elokuuta 2015

Tuplaleimailun testailua..

Päätinpä sitten jatkaa leimailu yrityksiäni..Mimaxilta tilaamani laatat  tuli super nopsasti..pääsin siis testailemaan pika pikaa uusia kuvioita :)


Eli siis pohjalakkana Nycin  preppy pink ja valkonen leima Konadin  lakalla ja sit mustalla Maybellinen blackoutilla (joka vahingossa oli tällänen kuivuu 60 sekunnissa, mutta onneks ei tässä leimauksessa haitannut) tähtikuvio. Ja tähtiin lisäsin vähän kimalletta jostain vanhasta China glace pullosta. Ja niin siis laattoina toimi he-hen laatat 003 ja 005.
Ite kyllä tykkäsin näistä! Tuli aika söpöt ja toi leimauskin onnistu aika kohtalaisesti.Leimat nousi tosi hyvin noista laatoista ja tosiaan toi maybellinen musta ns.pikalakka toimi ihan kivasti tossa leimailussa..alunperin ostin sen marmorointia varten, mutta siihenhän se ei ton nopeen kuivumisen takia sovi lainkaan. Vähän tietty tympi kun keskisormen kynsi vähän lohkes syrjästä ja sit oli pakko viilailla muitakin kynsiä vähän lyhkäsemmäksi..plääh.. mutta siis kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen ja seuraava leimailu idea jo odottaa vuoroaan..en vaan vielä raski ottaa lakkoja pois, kun ei oo mistään kulmasta kulunut ja tää värikin on niiiin kiva <3




4 kommenttia:

  1. Kiitti Katarooma <3 näistä tuli kyllä aika ihanat omasta mielestäkin :) pinkki on aina niin ihana väri :)

    VastaaPoista
  2. Aivan huippunätti lakkaus! Väriyhdistelmä on todella ihana :)

    Hei, on pitänyt muuten vinkata (toivottavasti en anna väärää kuvaa, tämä ei ole mitenkään pahalla sanottu) että suosittelisin vähän leventämään blogipalstaa ja suurentamaan kuvia, näin lukijan näkökulmasta on paljon miellyttävämpää katsella hieman isompia kuvia niin yksityiskohdat näkee helpommin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitti Nena Sofia <3 ja kiitos vinkistä. Täytyy tutkia noita blogin asetuksia, oon kyllä huomannu et noita kuvia ei saa kovin isoks muutettua, välillä vähän huono noitten tietokone juttujen kanssa..mutta siis kiitos neuvosta, otan vastaan mielelläni neuvoja, kun kuitenkin vähän alottelija tässä hommassa :)

    VastaaPoista