perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulukynsiä

Se on joulu sitten aivan justiinsa täällä, joten joulu aiheisia kynsiä olis tarjolla. Tää joulun aika on sen verran pitkä että siinä ehtii hyvin tekeen useammatkin kynnet ja se on itseasiassa ihan hauskaakin vaihtelua, kun itellä ainakin tulee tehtyä aikas usein pinkkejä kynsiä, joten punaset ja vihreät värit on välillä ihan jees :)


Tietysti yhdet mulle perinteiset vesimarmorointi kynnet :D
Näissä käytetty pelkästään Essencen lakkoja, jotka siis todella moneen kertaan hyviksi marmorointi lakoiksi todettu. Lakat tais olla "wild white ways",  "fame fatal" ja viime vuoden adventtikalenterista tullut "kiss under the mistletoe" 
Perinteinen kuvio joulun väreillä siis.


Sitten mun kynsillä harvemmin nähtyä free handia, siis vähän jouluista leikittelyä ihan vaan maalaillen, vai miten sen ilmasis. Idea tähän löytyi Instagramista ja aika paljon näitä pukkikynsiä siellä vastaan tuleekin. Essencen samainen punainen lakka kuin edellisissä kynsissä.


Sitten kolmansissa kynsissä tekniikkana kuivamarmorointi. Eli märän pohjalakan, tässä siis valkoisen lakan päälle tiputellaan muuta lakkaa muutamia pisaroita ja sen jälkeen ennenkö lakka ehtii kuivua, tehdään kuvioita kynnen pintaan. Ite oon huomannut että parhaiten toimii ehkä niin sanotusti vanhemmat lakat tai siis jo hetken käytössä olleet lakat, jotka ei ole niin juoksevia. Pysyvät siis paremmin kynnen pinnalla kun lakkaa on aika paksulti, eivätkä valu niin helpolla. Tässäkin taisi olla pelkkiä Essencen lakkoja käytössä.


Näistä tais tulla mun lemppari joulukynnet <3
Nämä ovat samalla kuivamarmorointi tekniikalla tehty kuin edellisetkin, mutta sillä erotuksella että tein nämä ns. siirtokuva maton päällä. Tai oikeastaan jonkun muovikannen päällä joka ajoi saman asian :D
Ja sitten annoin kuivua muutaman tunnin ja siirsin kynnelle siirtokuvan tavoin.
Idea näihin löytyi myös instagramista. Näiden lopputulokseen olin kyllä tyytyväinen.


No, okei en malttanut olla tekemättä yksiä pinkkejä joulukynsiä :D :D
Näissä pohjalla liukuväri ja päällä vähän jotain vanhaa Essien kimallelakkaa ja leimat Moyou Londonin laatasta festive collection-18 ja leimalakat myös Moyou Londonin.
Nää miellyttää omaa silmää sen verran, etten oo malttanut vielä ottaa poiskaan, kun ei kerran oo vielä viikon jälkeenkään kulunut kärjistä.Lopuksi vielä leivonta kuva leipomistani pipareista ihanan Emman ohjeella painted-by-cakes blogista.

                     
                                     Hauskaa Joulua kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti